Brood! Desem, gist en hybride.

Ik bak met desem sinds februari 2016 en leer nog elke dag bij.Ik bak ook met gist en soms met een mengsel van beide, zgn hybride brood. De laatste weken bak ik brood met zeer weinig gist of desem en een lange rijstijd. Tot 24 uur..

donderdag 11 augustus 2016

King Arthur Professional Baking Technique

Gepost door Ariane de Roos op 06:09
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwere post Oudere post Homepage
Abonneren op: Reacties posten (Atom)

Over mij

Mijn foto
Ariane de Roos
Mijn volledige profiel tonen

Blogarchief

  • ►  2022 (1)
    • ►  januari (1)
  • ►  2019 (2)
    • ►  oktober (2)
  • ►  2017 (5)
    • ►  november (1)
    • ►  oktober (2)
    • ►  augustus (2)
  • ▼  2016 (35)
    • ►  december (1)
    • ►  november (1)
    • ►  oktober (4)
    • ►  september (5)
    • ▼  augustus (12)
      • Bolani..flapjes gevuld met prei en aardappel
      • broodje van gebroken tarwe
      • Griezelmeel brood ( Italiaans Griesmeelbrood)
      • Pain Naturel van The Weekend Bakery
      • Probeer dit NIET thuis...een naanbrood experiment
      • Appel-walnootbrood
      • Pizzadeeg (het beste tot nu toe)
      • Hybride volkorenbrood
      • King Arthur Professional Baking Technique
      • 2 kleine maïsbroodjes (en hoe kook ik snel polenta)
      • 2 brave bruine broden
      • Lazy Loaf (sodabrood) met zongedroogde tomaatjes, ...
    • ►  juli (5)
    • ►  juni (7)
Thema Luchtig. Mogelijk gemaakt door Blogger.