Vanavond eten wij zalm tikka, een recept van Jamie Oliver. Dat eet je met naanbrood en yoghurt, komkommer, pepers, heel lekker.
Dat naanbrood maak ik zelf, dacht ik. Op zoek naar een recept kwam ik Pauline's keuken tegen.
Ach wat zag dat er lekker en makkelijk uit. Alles leek prima gelukt bij Pauline.
Het recept was super eenvoudig, je kunt het zelf opzoeken op http://uitpaulineskeuken.nl/2015/04/naanbrood-van-2-ingredienten.html
Ik had in een hoekje van de keukenkast nog zelfrijzend bakmeel staan, dat net niet over de datum was, de rest was ook in huis.
Aan de slag ermee.
Ik maakte een deegje wat erg plakkerig aanvoelde. De grillpan heet maken, zei Pauline. Die kon vast op het gas. Uitrollen tussen 2 lapjes plasticfolie was een goede raad, alleen plakte het daar ook aan. De hete grillpan zorgde ervoor, dat de onderkant veel te donker werd, dus het gas moest een stuk lager.

De olie heb ik er achteraf op gesmeerd, de naans smaken (natuurlijk) naar pannenkoeken, maar met de vis en de saus erop zal het best meevallen. Nu maar op zoek naar een goed recept. Dag Pauline!

Probeer dit recept eens: http://www.heerlijktafelen.nl/koken/indiaas-naanbrood
BeantwoordenVerwijderen